Wilt U PT training bij Rowin PT?

Zoekt u PT of groepstraining? Kom dan langs bij Rowin PT.

Rowin PT

Rowin PT is een kleinschalige sportschool/personal trainer. Die voor iedereen de persoonlijke aandacht kan bieden. U kunt Groepslessen, personal of small group training of Begeleid sporten. Alles is met de beste aandacht voor ieder persoon.  

Mijn ervaring

4 maanden geleden ben ik begonnen bij Basic fit omdat ik mezelf te dik vond. Daar deed ik alleen maar sporten en lette ik niet op me voeding. Daarom zat er bijna geen vooruitgang in en ben ik daar na 3 maanden gestopt. Ik ging opzoek naar een andere manier van sporten in de buurt van Arnhem. Kwam uit bij Rowin PT een bedrijf dat voor iedereen de persoonlijke aandacht heeft omdat het kleinschalig is. Daar ben ik langs gegaan voor een intake om te kijken wat mijn doelen en wensen waren. Er zou voor mij een voedingsschema gemaakt worden en trainingschema. Nu zijn we een aantal maanden verder en ben van personal training overgestapt naar small group training dat is heel prettig want je hebt de meeste keren een vaste groep en weet wat je daar van kan verwachten. ik ben al veel afgevallen met alles te danken aan Rowin PT. Zou iedereen dit aanraden.