Op zoek naar mooie PVC vloeren in Hengelo

Ik ben sinds een aantal weken samen met mijn vriendin verhuisd naar onze nieuwe woning in Hengelo. We wilde de vloer in de woonkamer graag laten vervangen door een mooie PVC vloer. Daarom gingen we ook op het internet op zoek naar PVC vloeren Hengelo.

De website van Tegelmaxx

Toen we na een tijdje te hebben gezocht naar PVC vloeren Hengelo terecht kwamen op de website van Tegelmaxx kwamen we terecht op een erg goede en overzichtelijke website. Op de website is ook erg veel informatie te vinden over wat het bedrijf belangrijk vindt en aan te bieden heeft. Op de website staat onder andere vermeld dat Tegelmaxx erg goede vloeren en tegels aanbiedt tegen bodemprijzen. Dit sprak ons erg aan waardoor we besloten om een kijkje te nemen in het assortiment.

Een mooie vloer bij Tegelmaxx gekocht

Tegelmaxx biedt een erg groot assortiment aan waardoor je erg veel keuze hebt tussen zeer veel verschillende tegels en vloeren. Nadat we een aantal vloeren met elkaar vergeleken hadden kwamen we uiteindelijk tot de keuze om een mooie PVC vloer te kopen. De vloer werd aangeboden tegen een zeer voordelige prijs. Daarom zijn we ook erg tevreden over Tegelmaxx.