De mooiste Dsquared2 kleding bij Arturo Nijmegen

merk schoenenBent u op zoek naar mooie kleding van het merk Dsquared2? Dan bent  u bij Arturo Nijmegen aan het juiste adres! De winkel zit gevestigd in het centrum van Nijmegen en is daarom zeker een aanrader om naar binnen te lopen wanneer u in de stad bent.

Het merk Dsquared2 is opgericht door een Canadees-Italiaanse tweeling. De namen van de oprichters zijn Dean en Dan Caten. De tweeling is erg close samen. Hun leven is te bekijken via Youtube door middel van verschillende video’s die zij hierop plaatsen. Hun doel is om de wereld uiteindelijk te veroveren. Dit willen ze doen door kleding te ontwerpen en zijn daarom naar een modeopleiding gegaan in Italië. Ze richten het modemerk Dsquared2 op en opende vervolgens de ene na de andere wereld in de werelddelen Europa en Amerika.

Over de kleding

De kleding is te herkennen aan de sportieve en glamoureuze combinatie. Zo is de kleding relaxed en extravagant en hebben ze een speciale mannen en vrouwen collectie. Daarnaast is het duidelijk te zien dat ze tweeling heel erg van felle kleuren houdt. Daarnaast gebruiken ze eigenzinnige prints met een ruwe afwerking, zeer grote teksten en opvallende materialen.