Darts surround vermijdt gaten in de muur!

Een darts surround, of een dartbord ring, is de rand die om het dartbord hangt. Deze moet iedere dartbaan hebben! Het belangrijkste van dit onderdeel, is dat het dartbord ring je missers opvangt. Hierdoor vermijdt je gaten in de muur. Het is natuurlijk belangrijk dat je je muur zo heel en mooi mogelijk houdt. Wat ook belangrijk is, is dat de dartpijlen niet kapot of gaan of bot worden. Hierdoor gaan de dartpijlen minder diep in het dartbord en is de kans groot dat je grote gaten achterlaat. Als laatste, geeft het je dartbord en dartbaan een mooiere uitstraling.

darts surround

Winmau dartbord surround

Een darts surround is verkrijgbaar in vele merken. Denk maar is aan Bull’s, Target en Unicorn. Ook de Winmau dartbord surround is een hele bekende. Je hebt zestien verschillende varianten van dit merk. Met zes verschillende kleuren als zwart, wit, rood, blauw, groen en oranje, is er genoeg keuze. Ook is het mogelijk om een Winmau dartbord surround te kopen met opdruk. Naast de zestien verschillende varianten, heb je ook vier special editons. Dit zijn Xtreme, Xtreme 2, Mancave en Mvg. De Winmau dartbord surround kan lang mee, omdat het materiaal een hoge dichtheid heeft. Hiermee wordt het een goede investering. Kies een darts surround van Winmau om je dartbaan aantrekkelijker te maken! 

De ideale dartbaan

Wanneer je thuis een dartbaan wilt maken, weet je niet snel waar je moet beginnen. Hieronder lees je wat tips over wat je zeker moet hebben voor je ideale dartbaan:

  • De goede afstand: De minimale ruimte wat nodig is, is een lengte van vier meter, een breedte van drie meter en een hoogte van drie meter.
  • Oche: Hieraan kun je tegen leunen waardoor het gooien een stuk makkelijker wordt.
  • Darts surround: Vermijdt gaten in de muur en maakt de dartbaan een stukje aantrekkelijker.