Bezoek musee-lalique.nl/ voor een super mooi glaswerk kunst museum

Mijn man is een erg grote kunstliefhebber en het leek mij daarom ook een erg leuk idee om samen met mijn man een dag door te brengen in een andere stad en samen een museum te bezoeken. Toen ik op het internet op zoek ging kreeg ik erg veel zoekresultaten. Nadat ik een aantal websites van verschillende musea had bezocht kwam ik eindelijk terecht op musee-lalique.nl/.

Een erg mooi museum in de Hanzestad Doesburg

Toen ik terecht kwam op musee-lalique.nl/ kwam ik terecht op een erg goede en overzichtelijke website. Op de website van het museum is erg veel informatie te vinden over de kunstwerken die het museum tentoonstelt en over de kunstenaars die deze kunstwerken hebben gemaakt.

Ons bezoek aan het Lalique museum

De informatie die op de website stond vermeld sprak mij persoonlijk super erg aan waardoor ik besloot om twee tickets te kopen om samen met mijn man een bezoek te brengen aan dit museum. MIjn man vond het een erg leuk idee en hij was erg enthousiast om samen met mij naar dit museum te gaan om de glaswerken te kunnen bewonderen. We hebben samen een erg leuke tijd gehad in het museum en in de Hanzestad Doesburg.